I still like you a lot and I always will.

Tog 12.39 bussen hem från skolan vilket var riktigt skönt så att jag han plugga ikapp matten och hinna med stallet medans det var ljust.
 
Red Caramell idag för första gången efter en såkallad vintervila pga att de inte har gått att rida, de har varit alldeles för halt. Min ponny har inga skor, broddar eller snösulor heller, helt barfota så det blir lite halkigt då. Vi red iallafall ut en bit och sen red vi lite på tygel och jobbade lite allmänt på volten. Caramell är världens finaste och mysigaste ponny men hon har som ful ovana att små stegra och backa när hon protesterar. Detta hände tex idag när hon inte ville gå längre, kunde inte få henne att gå dit jag hade tänkt från början då det var alldeles för mycket snö, men jag bestämde helt enkelt en annan väg som vi gick innan vi vände hem igen. Detta ska vi träna bort i vår, när underlaget är bättre och vi inte riskerar att hamna i någon snödriva. 
 
Elon ska även börja ridas in i vår så jag började lydnandsträna honom lite i stallgången då han inte är så jätte van vid det. Innan hade han smitit ur hagen och fick gå in i stallet genom gödselstacken pga omringade av elstaket.. Men det gick bra. Han skötte sig iallafall super fint sen i stallgången då vi tränade på att backa, gå när jag säger till, stå still osv. Blir helt kär i den lilla grabben. 
 
Ni får vrida på huvudet.. hehe
finis

It´s the little things that makes life big

Har upptäckt den såkallade "less-på-allt" perioden. Har bara hört talas om den förut men nu har den även drabbat mig. Är otaggad på det mesta som har med skolan att göra och det ända jag har velat göra nu de senaste dagarna är att ligga i min säng och kolla på Gossip girl. 
 
I helgen blir det ändring på det. Jag ska träffa Emelie imorgon och hoppas på nått riktigt fett. På lördag är det tacomys med Elin. På söndag blir det uppenbarligen plugg igen och då blir jag antagligen less igen. Men ett leende på läpparna bara så tar jag mig igenom det precis som alla andra! :)
 
Puss och kram :*
 
 

Bästa

 
 
 
Och han gör det igen. Bästaste bästa. 
 

självporträtt

Var hemma och var sjuk igår precis som idag. Vart piggare på kvällen som man alltid blir, så jag fick för mig att fota lite, såhär blev det.
 






Väntar

Sitter och väntar på Elin. Dags att ta fram kameran idag och fota, fota, fota innan jag ska dra vidare till Herräng. Bilder kommer antagligen upp senare om det är något att se. Någon som har tips på coola bakgrunder eller liknade så kommentera!!!!! :)
 
Bild från annat fototillfälle

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är en person som verkligen inspirerar mig, har läst hennes blogg ett bra tag nu och jag gillar henne bara mer och mer hela tiden. Hennes böcker har fått mig att acceptera mig själv på ett helt annat sätt och hennes ord hjälpte mig igenom min jobbigaste period i livet. När jag behöver inspiration letar jag alltid upp hennes böcker och läser några kapitel och på så sätt fåt jag upp motivationen för saker igen. Hon är så fruktansvärt stark, och har visat världen att allt går om man bara vill. Fruktansvärt värd person. Läs hennes böcker, man mår så mycket bättre efteråt. Lovar.
 
 

Rekommenderar

Jag tänke rekommendera några böcker som jag tycker att alla borde läsa, jag är sådan där budskaps tönt, och sådan där som tror på ödet typ.. Så alla dessa böcker har ett snyggt budskap av något slag.
 
Isabella Löwengrips bok Egoboost är verkligen en bok som alla borde ha i bokhyllan, har man läst den en gång kan man inte låta bli att läsa den igen när man behöver lite extra peppning. Den är uppbyggd i olika kapitel så man kan lätt välja vad man vill läsa om just idag. Underbar bok, helt underbar faktiskt. 
 
Isabella Löwengrips andra bok är också helt underbar, här skriver hon om saker hon har varit med om och hur hon hanterade det, samtidigt som hon peppar och ger tips till att få vardagen att gå ihop på ett bättre sätt med känslor och allt. Denna människa inspirerar verkligen mig!
 
Gemma Malley har skrivit en riktigt bra bok. Den handlar om framtiden, om en medicin som gör alla barn oönskade. Helt klart en av de bästa böcker jag läst.

Tidigare inlägget

Här kommer bilder på projektet vi fixade i mitt rum idag. Det var ett förvaringsställe men numera är det ett sminkbord.
Sen är det min snygga dator också, hehe. Klistermärket är köpt på prisstopp vid Flygfyren i Norrtälje, 20:-


små fixar

Har små fixat lite hela dagen idag, var först i Norrtälje en sväng och köpte tapet och små grejer till ett projekt vi håller på med i mitt rum just nu, bilder kommer upp på det senare. Har fixat min dator snygg också, kommer bild på det också senare. Snart är det dinner-time och efter det ska jag träffa Elin en stund och bara prata om allt, sådär som vi alltid gör. Hoppas ni har haft en bra dag.
 
Look at this!
 

Middag på Antep

Har ätit middag på Antep med gamla klassen, 9A. Har älskat den klassen så sjukt mycket, saknar tiden med dom. Trivs dock sjukt bra i klassen jag går i nu också och kommer uppenbarligen älska dom lika mycket när vi tar studenten. Åt iallafall sjukt mycket mat och skrattade sjukt mycket. Så jäkla härliga nästan allihop. Åt toast skagen till förrätt, fläskfilé med pommes till varmrätt och cheesecake till efterätt, rullade mer eller mindre därifrån sen. 
Tidigare idag tog jag mig i kragen och städade både rummet och garderoben, hann med en långis i stallet också. Tänkte rida, hade sadlat och hoppat upp när jag märkte att de var isgata överallt, så det var bara in och sadla av igen. Längtar tills snön är borta och fölet har kommit, när jag har två underbara att leka med. Bästa! Ska ta hand om fölis som mitt eget barn då, då har jag två bebisar att ta hand om, underbart. Imorgon ska jag göra om lite i rummet så hoppas få de komplett snart.. haha, de är något som saknas liksom, hoppas att det fixar sig imorgon.
 
 
Världens finaste. Lämnar du, lämnar jag.

Just nu

Har tappat bort mitt papper till filmanalysen jag skulle göra på lovet, så jä*la typiskt mig. Det var de ända jag skulle göra på lovet liksom, kom igen. Blir städa istället, kul.

Dagens

 
tröja från Hollister // shorts från h&m // rött läppstift och läppenna från Loréal Paris 
 
Kör på shorts i kylan, hehe. 

Berättelsen om Pi

Har haft kvalitetstid med min fina Josefin, kollade på en usel film verkligen, berättelsen om Pi. Jag tyckte att den var långtråkig och jag fattade inte riktigt handlingen om jag ska vara helt ärlig. Den hade säkert ett superfint budskap egentligen som jag inte riktigt snappade upp.. Det var ju iof en ganska fin film om man ska tänka hur den är gjord osv, många scener som man önskar att man var där själv men, inte riktigt min typ av film kanske. Ger den typ 2 av 5 smilisar :) :) :) :) :). Vi åt på Kina också och snackade som tusan och smed planer för resten av veckan! 
 

14.09

Klockan är 14.09 nu och jag vaknade för 20 minuter sen. Hade tänkt att jag skulle gå upp i tid idag så att jag hann städa mitt rum och garderob som ser ut som bombnedslag båda två, men vi får se hur de blir med de nu. Ska iallafall försöka hinna upp till stallet och mocka och kanske ta en ridtur. Ikväll blir det bio och sushi med Josefin som jag inte träffat på hela lovet, sen är det sleepover tillsammans här. 
Ska ta mig upp ur denna fantastiska säng nu och äta brunch! 
 

Kapten Röd

Många är ju helt frälsta i typ Justin Bieber eller One Direction, har absolut inget emot de, verkligen inte asså men jag är inte en av dom. Okej måste kanske erkänna att jag lyssnar en del på de båda men jag har ändå en person som jag frälstar sönder i och som alltid gör mig glad, helt klart Kapten Röd eller Björn som är hans riktiga namn. Har tyckt om honom ända från början. Varje gång han låtar går igång blir jag typ varm inombords, jätteglad och kan inte låta bli att sjunga med. Han är fan min hjälte asså. Har sett honom i verkligenheten en gång och tro de eller ej men jag typ skakade och grät, preceis som alla belibers.. Kanske låter fett skumt men de är jag liksom.. hehe. Om man lyssnar på hans texter känner man igen sig i det flesta, han är bara allmänt grym. Alltid när man känner sig depp eller är fett happy, så borde man lyssna på honom, de är bara så jävla grymt.
 
Kapten Röd - bästa låtarna

När solen går ner
Ju mer dom spottar
Blommor vid oscarsleden
Ta inga order
Okänt nummer
Trasig
 
 
En till person som står mig varmt om hjärtat är Brad Pitt, jag tycker att han är en sjukt bra skådespelare och sen är han så snygg så jag tror att jag ska avlida.. helt sjukt fan. Han pryder för de mesta min bakgrund på mobilen, och oohh, dog nu....... XD
 

Kvällstankar

Har ni någongång tänkt på hur andra ser er? Om man ser en person på bussen, på stan eller på bion så har man egentligen inte en aning om hur den här personen är egentligen. Personen kanske ler och skrattar men i själva verket kanske den är super ledsen och inne i värsta depressionen? Man har egentligen ingen aning, det är inte nån som vet hur ni är när dom ser er. Dom kan inte veta om du som tjej har mens eller inte, om du har en tatuering på rumpan som du gjorde på fyllan förra veckan eller om du är oskuld? Man kan inte se på en persons utsida vad som pågår på insidan, det är ganska skönt iof. Ganska coolt ändå, kanske ska köra på en tatuering? 

Nya tag.

Jag har alltid varit en person som gillat att skriva, en person som har så sjukt mycket tankar om allt men som aldrig kunnat hålla liv i en blogg.. 
 
Nu är det 2013 och jag känner att det är dags att ta nya tag. Kör på en sammanfattning av 2012.
 
Januari
Detta var en månad då det var nytt år, januari är rätt lika varje år. Alla kommer med massa nyårslöften som håller januari ut, alla tänker att det är nya tag som gäller och alla är jätte peppade på ett nytt år. Så var det väl för mig med antar jag.. haha. Vi hade ett fett tajt kompis gäng här också som jag verkligen saknar idag.

Februari
Åkte till USA i slutet av februari, det var så sjukt nice där verkligen. Men detta var också en väldigt jobbig månad för mig. Förlorade flera som betydde sjukt mycket för mig och gick även ur ett sex månader långt förhållande. Det fanns ju såklart lite ljus denna månad också, jag började umgås med Matilda och det ångrar jag inte en sekund. Hon har växt så jäkla mycket hos mig. Hon kommer att vara min brudtärna på mitt bröllop. 
 
Mars
Det jobbiga fortsatte även här. Var så otroligt glad att jag hade alla mina vänner här. Utan dom hade jag inte suttit här idag lika stark som jag är idag. Min familj har också varit en stor del hela det här året. Började rida världens underbaraste häst. Finare finns inte.
 
April
Kämpade vidare med mig själv och försökte hitta tillbaka igen. Klippte även lugg denna månad, något jag var riktigt nöjd med då men som jag idag verkligen ångrar. Vi åkte till Frankrike med franska klassen och det var något av det bästa jag gjort, jag ångrar inte en sekund allt slit med pengar som skulle tjänas in. Vi hade verkligen världens bästa franska lärare med oss och alla kom närmare varandra. Jag fick också nya vänner därifrån som jag verkligen hoppas på att få träffa snart igen. Jag trivdes verkligen bra i den familjen jag bodde i och allt var verkligen grymt.
 
Maj
Hittade tillbaka till en vän som har betytt mycket för mig hela livet egentligen men som inte riktigt fann mig förns här. Vi har superbra kontakt även idag, hon är min bästa vän.
 
Juni
Hästarna hade fokus i mitt liv här, men även skolan. Jag hängde med mina vänner och taggade sommarlov. Åkte till Åland med världens bästa gäng, 9A. Saknar.
 
Juli 
Gick på sommarlov!!!! Hade en sjukt bra sommar, träffade asmånga nya vänner, festade och levde livet bara. Hade sommarromanser, blev sårad, badade, solade, fick sjuka fräknar, åt glass, träffade Arvid för första gången fast jag knappt visste vem grabben var då, nakenbadade och hade världens bästa tid bara. Träffade en vän även här som kom att betyda mycket senare. Vill tacka alla grabbar i Hallsta, alla mina vänner som står mig nära nu och alla andra för en underbar sommar.
 
Augusti
Började gymnasiet, träffade nytt folk, märkte att Roden inte var så farligt som jag trodde, folket där bet mig faktiskt inte.. haha. Bråkade med en av mina närmsta vänner och det tog mycket kraft, vi är dock lika nära idag igen. Träffade Jossan <3
 
September
Gick i skolan, softade bara.
 
Oktober
Brorsan fyllde 18, fick körkort och jag insåg att jag fick ännu en person som kunde skjutsa runt mig.. haha. 
 
November
Lärde mig ett och annat här.. Fortsatte annars att hänga med mina polare!
 
December
Träffade nytt underbart folk, fina vänner. Fyllde 16, firade julafton, firade nyår med superfina människor, det jobbiga från februari slog tillbaka hårdare än vanligt här. 
 
Året i bilder!